"Internationalul roman a avut un mare impact in acest sezon al Ligii Campionilor si s-a pregatit pentru campania din Cupa UEFA a Stelei cu inca o evolutie inspirata. Momentul cel mai important a fost cel de-al patrulea gol al sau in competitie in ace
"Internationalul roman a avut un mare impact in acest sezon al Ligii Campionilor si s-a pregatit pentru campania din Cupa UEFA a Stelei cu inca o evolutie inspirata. Momentul cel mai important a fost cel de-al patrulea gol al sau in competitie in acest sezon, dar el a impresionat prin intreaga sa evolutie. Un jucator de urmarit", noteaza sursa citata. Altfel, mai multe echipe din Franta, printre care AS St. Etienne, Paris SG si Olympique Marseille, l-au urmarit miercuri seara pe "decarul" din Ghencea in vederea unui transfer. In acest moment, Dica este cotat de Gigi Becali la 7-8 milioane de euro. "Ma tem ca Dica nu va mai juca la Steaua dupa aceste goluri si dupa cum a jucat in aceasta competitie si in campionat. Mos Nicolae Dica si-a facut singur un cadou frumos si ma tem ca nu va mai apuca sa joace la Steaua. Dica ar putea sa joace la orice echipa din Europa", a spus capitanul stelist Radoi. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.