Miercuri seara, Antena 1 a avut urmatoarele stiri la principalul jurnal de seara: o fetita de patru ani a murit dupa ce a fost supusa unei operatii banale. Nu era deloc clar daca decesul a survenit din pricina interventiei chirurgicale, dar s-a insis
Miercuri seara, Antena 1 a avut urmatoarele stiri la principalul jurnal de seara: o fetita de patru ani a murit dupa ce a fost supusa unei operatii banale. Nu era deloc clar daca decesul a survenit din pricina interventiei chirurgicale, dar s-a insistat mult pe varianta asta. In plus, imaginile cu un cosciug mic si cu o rochita de mireasa intareau si mai mult aspectul tragic al materialului. A urmat un reportaj filmat cu camera ascunsa, in care un domn era fugarit pe la metrou dupa ce fusese surprins ca agata pe Internet fatuci, pe care incerca sa si le transforme in amante momindu-le cu carti de munca la firma sa. Pe urma un mal de pamint cazut peste un muncitor. Apoi un amplu material despre angajatii unei firme de paza care erau pusi de patroni sa stea in post 48 de ore, nu 24 cum era contractul. Si ca, desi sint obligati sa stea peste program, nu sint hraniti, drept dovada unul dintre ei arata in fata camerei o piine umpluta cu parizer, care n-ar fi fost suficienta sub aspect caloric pentru o zi de munca. In urmatoarea stire am vazut o masina cazuta intr-o groapa din asfalt, caz de la Craiova. A mai fost o grenada neexplodata, descoperita linga gardul unui liceu din Buzau, un caz de la Breaza, in care era vorba despre un tinar impuscat noaptea de un proprietar. In treacat s-a pomenit ca tinarul avea o cagula pe fata, era in curtea omului si la 70 km de domiciliul sau. Urmatorul subiect a fost ceata de pe DN 1, prezentata de un reporter special postat, care ne explica detaliat cum se formeaza ceata, cum picaturile alea mici se condenseaza etc. Mda, pe cine interesa negocierile de la Guvern sau decizia procurorului general de a inainta catre Cotroceni hirtoagele pentru urmarirea penala in cazurile Nagy si Seres?


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.