CGMB a mai aprobat o hotarare prin care municipalitatea va achizitiona un teren de minim 10.000 mp, necesar adaposturilor Administratiei pentru Supravegherea si Protectia Animalelor (ASPA), care in prezent plateste chirie pentru cel de la Chiajna. Dr
CGMB a mai aprobat o hotarare prin care municipalitatea va achizitiona un teren de minim 10.000 mp, necesar adaposturilor Administratiei pentru Supravegherea si Protectia Animalelor (ASPA), care in prezent plateste chirie pentru cel de la Chiajna. Dr. Simona Panaitescu, directorul ASPA, ne-a oferit lamuriri in legatura cu aceasta hotarare, intr-un interviu publicat integral pe pagina de Internet a ziarului Ziua. Iata un fragment, in care dr. Panaitescu explica de ce este necesara mutarea ASPA in afara orasului: "ASPA are acest proiect indraznet inca de la inceputul anului 2006, din dorinta de a lucra in conditii europene si din cea a promovarii adoptiilor, dar si pentru ca municipalitatea sa nu mai aloce fonduri pentru plata chiriilor. Acest nou adapost va fi localizat in afara zonelor de locuinte. Conform normelor europene, noi nu ne mai putem desfasura activitatea in zonele cu aglomerare urbana".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.