MiniLibri, singurul targ de carte pentru copii, ajuns acum la doua editie, s-a deschis la Teatrul Ion Creanga din Bucuresti, unde pana duminica va prezenta nu doar carti pentru cei mici, ci si spectacole sau povesti in lectura mai multor vedete. "Tar
MiniLibri, singurul targ de carte pentru copii, ajuns acum la doua editie, s-a deschis la Teatrul Ion Creanga din Bucuresti, unde pana duminica va prezenta nu doar carti pentru cei mici, ci si spectacole sau povesti in lectura mai multor vedete. "Targul MiniLibris este un mijloc prin care promovam educatia timpurie a copiilor, precum si lectura", a declarat, ieri, Carmen Lica, directorul Centrului Step by Step pentru Educatie si Dezvoltare Profesionala, organizator al evenimentului.
Vizitatorii vor avea acces la targ dupa terminarea spectacolelor de dimineata de la teatru, si pana la ora 18.00. Cei mari vor avea posibilitatea sa cumpere carti pentru copii la preturi reduse, iar prichindeii se vor intalni la targ cu vedete care timp de o ora vor fi povestitori si le vor explica "de ce capra cu trei iezi nu si-a angajat baby-sitter sau cum Scufita Rosie stia sa vorbeasca pe limba lupului". (C.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.