Curtea de Apel din Oslo a dat un verdict potrivit caruia striptisul este o arta, hotararea confirmand decizia unui judecator de prima instanta privind scoaterea TVA din pretul biletelor vandute la intrarea in cluburile unde se practica acest gen de r
Curtea de Apel din Oslo a dat un verdict potrivit caruia striptisul este o arta, hotararea confirmand decizia unui judecator de prima instanta privind scoaterea TVA din pretul biletelor vandute la intrarea in cluburile unde se practica acest gen de reprezentatii. "Striptisul, asa cum este practicat in prezent, este o forma de dans combinat cu reprezentatie" care, ca in cazul celorlalte arte scenice, trebuie sa faca exceptie de la TVA in Norvegia, au explicat judecatorii. "Statul a interpretat legea dupa criterii morale care nu sunt incluse in lege", au adaugat aceleasi surse judiciare. Acest verdict il confirma pe cel pronuntat in prima instanta in mai 2005, in favoarea "Ingerului Albastru", o firma care gestioneaza barul Diamond Go Go din Oslo si care refuza sa plateasca TVA de 25 la suta pe biletele de la intrare, dupa ce a fost reclamata de Fisc. (D.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.