Finantatorul stelist a declarat ieri ca, din retur, echipele care o vor invinge pe Dinamo vor castiga foarte multi bani din partea sa. "Din retur, o sa ma implic eu ca lumea! Toate echipele care bat pe Dinamo vor castiga mult de tot", a spus Gigi Bec
Finantatorul stelist a declarat ieri ca, din retur, echipele care o vor invinge pe Dinamo vor castiga foarte multi bani din partea sa. "Din retur, o sa ma implic eu ca lumea! Toate echipele care bat pe Dinamo vor castiga mult de tot", a spus Gigi Becali, inainte sa plece la Lyon, pentru meciul de aseara al Stelei.
Gigi Becali va ignora astfel decizia Comitetului Executiv al FRF, care a decis pe 17 iulie ca gruparile care stimuleaza financiar adversarele contracandidatelor sa fie suspendate, amendate sau depunctate. In campionatul trecut, Gigi Becali a sustinut ca i-a premiat pe cei de la FC Farul pentru remiza din Giulesti. Apoi le-a promis cate 10.000 de dolari in caz de victorie si cate 5000 de dolari pentru egal jucatorilor de la Gloria Bistrita, urmarindu-i cu masina pe strazile Capitalei, insa partida din Giulesti a fost castigata de Rapid cu 1-0. Gigi Becali a continuat cu jucatorii Sportului, carora le-a promis cate 5000 de dolari pentru o remiza in Giulesti, dar rapid a castigat. In fine, cei de la Jiul, care au invins in ultima etapa pe Rapid, ar fi primit un premiu total de 100.000 de euro. Gigi Becali a vorbit si despre atacurile directorului executiv al lui Dinamo, Cristian Borcea, la adresa echipei sale si a managerului general Mihai Stoica. "Probabil e si frustrarea asta de atata timp de cand nu se putea lauda, acum daca s-au calificat, se lauda. Dar Borcea nu e baiat rau, asta face din teribilism, nu prea il ajuta mintea, e ca si copiii, vorbeste aiurea, dar nu sunt suparat pe el. La mintea lui Borcea...", a spus Gigi Becali, care a mentionat ca nu il deranjeaza ce spune oficialul dinamovist, doar ca in ultima vreme a inceput sa vorbeasca prea mult despre capitanul Mirel Radoi. "A intrecut masura cu Radoi! A fost o discutie intre Radoi si Margaritescu, e ca intre fotbalisti, ce se baga el? Cum ar fi sa ma apuc eu sa vorbesc despre vreun jucator de la Rapid sau Dinamo? Doamne fereste! Tot Radoi, Radoi, una-doua Radoi, altceva n-are ce face. Probabil a intrat putin in panica, el imi spunea: <<Vreau sa am puncte multe din tur, pentru ca atunci cand intra Radoi deja mi-e frica!>>. Si a luat, al naibii, puncte multe, 11 sunt multe", a comentat Gigi Becali. Finantatorul stelist isi doreste ca, in 2007, Borcea sa asculte imnul UEFA Champions League tot pe stadionul din Ghencea: "Vreau ca Borcea sa asculte muzica tot la Steaua. Borcea n-o sa aiba el bucuria sa asculte muzica la anul, o sa se uite iar la Steaua ca s-o asculte!". Totusi, Gigi Becali a adaugat ca nu vrea un duel romanesc in Cupa UEFA. "Nu vreau sa ne intalnim cu Dinamo, am trait aceste clipe cand ne-am intalnit cu Rapid, am trait cele mai mari emotii din viata mea. Una e sa te elimine o echipa straina si alta sa te elimine o echipa romaneasca, e mult mai mare rusinea. E posibil orice la fotbal si nu vreau sa mai traiesc acele clipe", a explicat boss-ul din Ghencea, care crede ca o finala Steaua - Dinamo ar fi "de infarct".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.