Aproape 20.000 de protestatari au manifestat in mai multe orase din Coreea de Sud impotriva incheierii unui acord de liber schimb cu Statele Unite, care este in curs de negociere zilele acestea. Printre acestia se numara multi tarani, care isi vad am
Aproape 20.000 de protestatari au manifestat in mai multe orase din Coreea de Sud impotriva incheierii unui acord de liber schimb cu Statele Unite, care este in curs de negociere zilele acestea. Printre acestia se numara multi tarani, care isi vad amenintat modul de viata traditional, precum si muncitori care se tem ca isi vor pierde locurile de munca in urma restructurarilor provocate de liberalizare. Dupa ce au incercat, fara succes, sa interzica manifestatiile, autoritatile coreene au decis mobilizarea a 45.000 de politisti pentru controlarea protestatarilor. In plus, au fost ridicate aproximativ 1.000 de baraje care sa blocheze accesul oamenilor la rutele de transport.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.