Pe la inceputul saptamanii, dl Marius Tuca a pus sa se stearga praful si sa se alunge paianjenii din vechiul sau studio de la Antena 1, pentru a-i intimpina cum se cuvine pe cei citiva politicieni veniti in vizita oficiala cu ocazia maretului evenime
Pe la inceputul saptamanii, dl Marius Tuca a pus sa se stearga praful si sa se alunge paianjenii din vechiul sau studio de la Antena 1, pentru a-i intimpina cum se cuvine pe cei citiva politicieni veniti in vizita oficiala cu ocazia maretului eveniment al iesirii de la guvernare a Partidului Conservator. Au fost acolo, barbieriti proaspat pentru a nu li se zari mugurasii de par care incoltisera pe fata lor in timpul zilei, domnii Ciuca, Geoana, Boc. Chiar daca am fi ales aleatoriu prin sondaj, din circiumile comunale, citiva interlocutori afumati, si li s-ar fi dat cea mai timpita tema posibila de discutie, cresterea pinguinilor de lapte sa zicem, tot ar fi iesit o dicutie mai in firea ei. Timp de o ora, toate ilustrele personaje politice s-au ratoit unele la altele, smulgindu-si cuvintul din gura unul altuia, precum niste somalezi care se bateau pe ajutoare la coada unui avion al ONU. In toata harababura asta necivilizata de taranoi costumati, banalitatea vorbelor unuia nu putea fi intrecuta decit de ineptiile plate debitate de celalalt. Bai, nene, inteleg ca v-ati ales in viata meniul asta cu broaste si icre negre halite pe stomacul gol, dar macar faceti ceva interesant pentru a merita ca sa va plateasca nota cetateanul-telespectator! Geoana era serios ca un elefant care statea la coada la morcovi. Ciuca era credibil ca un arendas pus de boier in fruntea unei rascoale taranesti, iar Boc parea o tulumba uitata pe play, ce extruda la nesfirsit textele respinse la tiparirea brosurilor din campanie. Plictisitorilor, daca n-ati fi fost politicieni, nici macar sotiile voastre nu s-ar fi uitat la voi cind apareati la televizor!


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.