Desi atacantul stelist Victoras Iacob nu mai joaca de mai bine de patru luni din cauza unei accidentari, contractul sau de impresariat cu Dumitru Tudor tulbura apele in Ghencea.
Intre agentul de jucatori Dumitru Tudor, care are in grija mai multi
Desi atacantul stelist Victoras Iacob nu mai joaca de mai bine de patru luni din cauza unei accidentari, contractul sau de impresariat cu Dumitru Tudor tulbura apele in Ghencea.
Intre agentul de jucatori Dumitru Tudor, care are in grija mai multi fotbalisti de la Steaua, si atacantul Victoras Iacob s-a iscat o prapastie. Dupa ce a fost adus in Ghencea de impresar, "Jancker" a renuntat de curand la serviciile lui Tudor, pe motiv ca agentul a facut declaratii false despre el in anumite ziare. Intr-un comunicat publicat pe site-ul clubului, atacantul a mentionat ca nu mai exista cale de impacare cu impresarul.
"A fost o neintelegere"
"Domnul Tudor a vorbit si vorbeste in numele meu, fara sa-mi ceara opinia. Am fost foarte deranjat ca s-a folosit de numele meu si a indus in eroare opinia publica. Starea mea de sanatate a fost tot timpul sub control, iar procesul de recuperare s-a derulat normal. Colaborarea dintre mine si respectivul impresar s-a incheiat. Ne vedem fiecare de drumul lui". De partea cealalta, impresarul este de parere ca fotbalistul a fost influentat in mod negativ de un personaj din conducerea clubului. "Eu personal nu am niciun conflict cu conducerea Stelei, sunt prieten cu Gigi Becali. Este insa acolo cineva care il sfatuieste rau pe Victoras. Nici nu m-am certat cu el. A fost o neintelegere. M-a sunat cineva de la Rosenborg si m-a intrebat de starea lui.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.