Romanii din grupa G a UEFA Champions League s-au calificat dupa meciurile ultimei etape, disputate marti seara: Chivu continua in optimile de finala ale competitiei cu AS Roma, in timp ce Lucescu, Stoican, Rat si Marica vor juca in Cupa UEFA cu Sahta
Romanii din grupa G a UEFA Champions League s-au calificat dupa meciurile ultimei etape, disputate marti seara: Chivu continua in optimile de finala ale competitiei cu AS Roma, in timp ce Lucescu, Stoican, Rat si Marica vor juca in Cupa UEFA cu Sahtar.
AS Roma s-a calificat in "optimi" dupa ce a invins pe teren propriu, cu 1-0, pe Valencia. Cristian Chivu a fost titular la AS Roma si a jucat tot meciul, fiind unul dintre remarcatii presei italiene. In schimb, dupa egalul de la Atena, 1-1 cu Olympiakos Pireu, Sahtar Donetk a prins locul de Cupa UEFA. Mircea Lucescu i-a titularizat pe Razvan Rat si pe Ciprian Marica, in timp ce Flavius Stoican, accidentat, n-a fost convocat. Rat a fost eliminat in minutul 90, pentru cumul de "galbene" (pe primul l-a primit in minutul 84), iar Marica a fost schimbat in minutul 66 de Aghahowa. Mircea Lucescu a declarat ca Sahtar a meritat sa obtina locul trei in grupa D si, implicit, calificarea in 16-imile de finala ale Cupei UEFA, dupa parcursul bun avut in cea mai importanta competitie intercluburi. "Echipa mea merita calificarea in Cupa UEFA. Am jucat bine in faza grupelor si am fi putut obtine mai mult din acest meci de la Atena. Ar fi trebuit sa castigam, dar am ratat prea multe ocazii. Am fost avantajati de faptul ca Olympiakos nu-si permitea sa nu castige si ne-am putut face jocul. In plus, cred ca ne-am aparat foarte bine", a declarat Lucescu la finalul intalnirii din Grecia, adaugand ca a fost impresionat de suporterii eleni si de fair-play-ul de care acestia au dat dovada recunoscand superioritatea celor de la Sahtar. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.