Britney Spears este urmata in top de World Wrestling Entertainment (o retea ce organizeaza spectacole de lupta - n.r.), iar pe locul trei se afla cantareata columbiana Shakira. Pe patru se gaseste o alta cantareata, Jessica Simpson, pe pozitia a cincea este Paris Hilton, in timp ce emisiunea "American Idol" (varianta americana a "Megastar" - n.r.), este pe sase.
Intre cele mai cautate 10 nume cu ajutorul motorului de cautare Yahoo!, se mai afla Beyonce (locul sapte), rapperul Chris Brown (pe opt), Pamela Anderson (pe noua) si actrita Lindsay Lohan (locul zece).
Numele lui Britney Spears a fost cel mai cautat de utilizatori in cinci din ultimii sase ani. in 2004, cantareata a fost devansata de Paris Hilton, tovarasa sa de petreceri din ultimele saptamani.
In topul celor mai cautate 10 stiri ale anului se gasesc moartea "vanatorului de crocodili" Steve Irwin (locul intai), alegerile din America (locul cinci), boala lui Fidel Castro (pe sase) sau procesul lui Saddam Hussein (pe noua).
Portalul Yahoo! a realizat si un clasament al celor mai cautate nume de copii, cu Suri, fetita lui Tom Cruise si Katie Holmes pe primul loc, urmata de Shiloh Nouvelle, copilul Angelinei Jolie si al lui Brad Pitt, si de Sean Preston Federline, primul baiat al lui Britney Spears. in clasament se afla si David Banda, baietelul adoptat de Madonna din Malawi (pe locul sase).
Topul programelor de televiziune este condus de emisiunea "American Idol", urmata de serialele "Lost" si "Days of Our Lives". in clasamentul celor mai cautate 10 titluri de film conduce "Omul- Paianjen 3", "X-Men 3" se afla pe locul doi, iar pe trei se gaseste pelicula "Piratii din Caraibe 2". "Star Wars" e pe pozitia a patra, "Saw III" ("Puzzel mortal") pe sapte, iar mai recentul "Borat" e pe ultimul loc, al zecelea.