Castigatorii celor noua posturi, printre care nu se afla Radu Berceanu sau Cristian Radulescu-ambii fara functii in partid-, vor avea acces si drept de vot in forul principal de conducere al PD, Biroul Permanent National. Potrivit unor surse democrat
Castigatorii celor noua posturi, printre care nu se afla Radu Berceanu sau Cristian Radulescu-ambii fara functii in partid-, vor avea acces si drept de vot in forul principal de conducere al PD, Biroul Permanent National. Potrivit unor surse democrate, singurii aspiranti la un post de secretar executiv care nu vor avea emotii la scrutinul de duminica sunt Elena Udrea, Mircea Toader si Dan Carlan, pentru care s-au "rezervat" locuri. In conditiile in care unul dintre locurile acordate Bucurestiului ii este rezervat lui Udrea, pe celalalt post valid se vor bate nu mai putin de cinci candidati: Nicolae Bara, deputatul Costica Canacheu, Bogdan Panait, deputatul Valentin Iliescu si deputata Anca Constantinescu, o apropiata a familiei Basescu. (C.E.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.