Pretul la care a fost adjudecat valorosul obiect vestimentar a fost oferit prin telefon de catre un anonim si a fost de cel putin sase ori mai mare decat cel la care fusese evaluat initial. Licitatia a fost organizata la Londra de catre casa Christie
Pretul la care a fost adjudecat valorosul obiect vestimentar a fost oferit prin telefon de catre un anonim si a fost de cel putin sase ori mai mare decat cel la care fusese evaluat initial. Licitatia a fost organizata la Londra de catre casa Christie's, care spera sa vanda rochia cu cel mult 200.000 de dolari. Banii obtinuti in urma acestei vanzari vor intra in conturile organizatiei caritabile City of Joy Aid, care ajuta copiii defavorizati din India sa mearga la scoala. Hepburn a imbracat aceasta rochie pentru a-i da viata excentricei Holly Golightly, membra a societatii de vaza din Manhattan, in pelicula "Breakfast at Tiffany's" (1961), adaptare a romanului lui Truman Capote. Celebrul obiect vestimentar, manusile si colierul purtate de Hepburn sunt creatiile designerului francez Hubert de Givenchy.
In presa britanica de ieri au aparut o serie de informatii neconfirmate oficial conform carora rochia, masura 32, ar fi fost achizitionata de catre Victoria Beckham, care este o mare admiratoare a lui Hepburn si care detine deja unul din colierele acesteia. Purtatorul de cuvant al acesteia a refuzat insa sa comenteze informatia.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.