Peste o suta de democrati mari si mici au chefuit la bairamul pe care ministrul Integrarii Anca Boagiu l-a dat acum doua zile, la restaurantul Riviera din Bucuresti, cu ocazia implinirii a 39 de ani. Boagiu a inchiriat jumatate de restaurant pentru p
Peste o suta de democrati mari si mici au chefuit la bairamul pe care ministrul Integrarii Anca Boagiu l-a dat acum doua zile, la restaurantul Riviera din Bucuresti, cu ocazia implinirii a 39 de ani. Boagiu a inchiriat jumatate de restaurant pentru pedistii care s-au ingramadit sa o felicite, iar patronii localului, incantati de norocul care a dat peste capul lor, au avut grija sa asigure pacea mesenilor. Pentru un asa mare eveniment care le-au sporit serios veniturile, patronii au avut grija ca nimeni sa nu intre sau sa iasa prin locul unde chefuiau democratii. Inauntru, petrecerea pedistilor s-a intins pana dupa miezul noptii, mai ales ca Boagiu inchiriase, prevazatoare, localul pana la ora 3 dimineata. Atractia serii nu a fost insa ministrul Integrarii, in calitate de sarbatorita, ci fostul consilier prezidential, Elena Udrea. Potrivit unor surse participante la chef, Udrea a fost curtata asiduu de democratii veniti fara perechi la petrecere si a fost, de departe, cea mai dansata. Mai ales ca muzica venita din casetofon a fost de inspiratie: "Sa nu-mi iei niciodata dragostea", "Zaraza" sau "Hai vino iar in gara noastra mica". Fostul peremist William Branza a fost si el neobosit pe ringul de dans, dansandu-le, pe rand, pe cele mai importante democrate prezente. La capitolul cadouri a stat Anca Boagiu destul de prost, majoritatea preferand sa-i aduca flori in loc de cadouri. Si fiindca florile ocupasera deja un hol intreg din restaurant, Anca Boagiu a preferat sa le imparta cu celelalte femei din restaurant.
Printre invitatii Ancai Boagiu s-a numarat si fosta presedinta a Agentiei Romane pentru Investitii Straine, Ana Maria Cristina, demisa de premierul Calin Popescu Tariceanu in luna august, pe motiv ca este scandalagioaica intr-o functie publica. Potrivit unor surse din PD, aceasta a fost invitata pe motiv de prietenie apropiata cu Anca Boagiu. Aceleasi surse au precizat ca, la petrecerea ministrului Integrarii, s-a stabilit ca Anei Maria Cristina sa i se gaseasca un loc de munca in fruntea uneia dintre agentiile lasate libere de conservatori. Cristina nu s-a aratat insa foarte incantata de propunere, spunandu-le celor prezenti ca visul sau ar fi sa se intoarca in fruntea ARIS. (C.E./V.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.