Potrivit specialistilor in oncologie, principalele cauze ale aparitiei cancerului gastric, sunt alimentele prost conservate si nitritii sau nitratii din alimentele afumate. O alta cauza a cancerului gastric este fumatul. Unul din medicamentele care s
Potrivit specialistilor in oncologie, principalele cauze ale aparitiei cancerului gastric, sunt alimentele prost conservate si nitritii sau nitratii din alimentele afumate. O alta cauza a cancerului gastric este fumatul. Unul din medicamentele care se folosesc in tratamentele diferitelor forme de cancer este Taxoter, care a primit de curand aprobare pentru tratamentul cancerului gastric metastatic. In tratamentul cancerului de stomac in stadiu avansat, cunoscut si sub denumirea de cancer gastric, rezultatele finale ale celui mai amplu studiu clinic international au demonstat ca pacientii care au primit schema chimioterapica pe baza de Taxoter au prezentat rate de supravietuire globala semnificativ crescute fata de pacientii care au primit tratamentul standard. Cu acest medicament, s-a inceput tratamentul cancerului mamar, iar acum este aprobat in cancerul de prostata refractar la tratamentul hormonal, cancerul pulmonar, cancer de sfera ORL si cea mai noua indicatie este pentru cancerul gastric metastatic. (C.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.