Atacantul francez al Stelei a dat interviuri la sosirea in Franta, declarand ca si-ar dori ca intr-o zi sa evolueze la Olympique.
Vedeta Stelei la sosirea de ieri, de la pranz, de la Lyon a fost atacantul francez Cyril Thereau, pentru care au s
Atacantul francez al Stelei a dat interviuri la sosirea in Franta, declarand ca si-ar dori ca intr-o zi sa evolueze la Olympique.
Vedeta Stelei la sosirea de ieri, de la pranz, de la Lyon a fost atacantul francez Cyril Thereau, pentru care au sosit la aeroport reporterul unui ziar local si cel al televiziunii lui Olympique. Fotbalistul Stelei a declarat ca, desi nascut in zona, isi doreste sa fie primul jucator care inscrie in acest sezon al Uefa Champions League pe "Stade Gerland". Thereau va fi incurajat din tribuna in aceasta seara de intreaga sa familie si a spus ca spera ca intr-o zi sa ajunga sa evolueze pentru OL. "Mi-am petrecut copilaria in imprejurimile acestui oras si am multi prieteni aici. O parte dintre ei vor veni la meci sa ma vada. Voi da tot ce am mai bun in meciul cu Lyon, ma inteleg bine cu colegii mei si sper sa-mi ofere pase bune in fata portii", a spus jucatorul adus in aceasta vara de la Charleroi. "Vom incerca sa jucam deschis si sa demonstram ca nu jocul pe care l-ati vazut la Bucuresti cu Lyon reprezinta Steaua. Veti vedea o echipa Steaua diferita, in fata celei mai tari trupe din grupa", a declarat, tot la sosire, Cosmin Olaroiu, antrenorul ros-albastrilor. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.