Dinamo a invins luni seara, pe teren propriu, cu 1-0 pe FC National, in etapa a 18-a din Liga I, si pastreaza distanta de 11 puncte in fata "militarilor". Singurul gol al partidei a fost marcat de I. Ganea, in minutul 84, dupa o faza la care minge
Dinamo a invins luni seara, pe teren propriu, cu 1-0 pe FC National, in etapa a 18-a din Liga I, si pastreaza distanta de 11 puncte in fata "militarilor". Singurul gol al partidei a fost marcat de I. Ganea, in minutul 84, dupa o faza la care mingea parea ca nu vrea sa intre in poarta.
"A fost o victorie meritata, muncita, dorita. Am incercat sa jucam fotbal. Cand sunt doua echipe pe teren, amandoua trebuie sa participe la joc. Ne-am creat ocazii, dar mingea nu a vrut sa intre in poarta. A fost un meci de lupta. Sunt momente cand trebuie sa stii sa joci fotbal, dar si cand sa te bati", a spus Rednic. Acesta a adaugat ca se astepta la o defensiva dura a "bancarilor", mai ales dupa venirea lui Cartu la carma echipei, si i-a laudat pe jucatorii sai pentru efortul depus. Rednic a mai declarat ca i-ar ceda locul lui Ioan Andone, daca acesta l-ar vrea, deoarece actualul antrenor al Omoniei Nicosia merita sa revina la gruparea din Soseaua Stefan cel Mare. Andone si-a vizitat luni seara fostii jucatori de la Dinamo, dupa meciul cu FC National. "I-am facut o primire frumoasa in vestiar. <<Atentie, cel mai bun antrenor de la Dinamo!>>. Si a intrat Falcosul. A fost o senzatie placuta. Nu s-a schimbat deloc. Este oricand bine primit la Dinamo. Daca vrea, ii cedez si locul meu aici. Merita sa se intoarca la Dinamo", a spus Rednic. Andone a declarat ca ii este dor de Dinamo si a venit cu placere la meci. "Dinamo merita sa castige la scor, dar a intalnit o echipa foarte motivata, foarte bine organizata si foarte bine asezata in teren. Dinamo a fost cea mai buna echipa a acestei toamne", a afirmat Andone, care nu este de acord cu schimbul de replici dintre managerul stelist Mihai Stoica si directorul executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea. "Sunt cuvinte foarte urate, care nu isi au locul intr-un fotbal civilizat. E pacat ca in loc sa-si vada fiecare de clubul lui, se refera la evolutiile adversarului. Fiecare ar trebui sa-si vada de echipa lui, pentru a obtine rezultate cat mai bune in Europa", a spus Andone, care crede ca Dinamo are sanse sa joace finala Cupei UEFA. Altfel, fotbalistii lui Dinamo au anuntat ca merg la Tg. Jiu, pentru meciul cu Pandurii, din etapa a 19-a, pentru a-si lua revansa dupa ce au fost eliminati din Cupa Romaniei de catre gorjeni. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.