Presedintele Senatului are la dispozitie un fond maxim lunar de 525 RON pentru primirea de invitati, in timp ce vicepresedintii acestei Camere dispun de 180 RON.

Conducerea Senatului a aprobat ieri un memorandum intern referitor la act
Presedintele Senatului are la dispozitie un fond maxim lunar de 525 RON pentru primirea de invitati, in timp ce vicepresedintii acestei Camere dispun de 180 RON.

Conducerea Senatului a aprobat ieri un memorandum intern referitor la actiunile de protocol si cheltuielile aferente. Documentul precizeaza ca, pentru primirea unor invitati sau pentru sedintele de lucru, presedintele Senatului poate cheltui lunar 525 RON, iar vicepresedintii, secretarii sau chestorii Senatului au la dispozitie maximum 180 RON pe luna. Memorandumul arata ca baremele de cheltuieli pentru masa zilnica a delegatilor straini si a insotitorilor acestora se stabilesc pe trei grade de protocol. Pentru delegatii, Senatul poate suporta cheltuieli pentru gustari, cafele, apa minerala sau sucuri - in timpul tratativelor sau al sedintelor de lucru, gustari, bauturi alcoolice sau sucuri - la locurile de cazare, la aeroport, in deplasarile din provincie. De asemenea, pentru invitati, Senatul va plati asistenta medicala, fotografiile oficiale, aranjamentele florale din salile de conferinta, buchetele de flori daruite la sosire sau la plecare, sampania oferita pentru semnarea unor acorduri, vizionarea de spectacole.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.