Steaua joaca diseara ultima sa partida in actuala editie a UEFA Champions League, pe terenul "masinii de fotbal" Olympique Lyon. Intalnirea nu mai are nici o miza concreta, pentru ca francezii au acontat deja primul loc al grupei, iar ros-albastri
Steaua joaca diseara ultima sa partida in actuala editie a UEFA Champions League, pe terenul "masinii de fotbal" Olympique Lyon. Intalnirea nu mai are nici o miza concreta, pentru ca francezii au acontat deja primul loc al grupei, iar ros-albastrii pe cel de-al treilea. In conditiile in care Lyon are si o a doua echipa extrem de redutabila, care joaca numai la victorie, Mirel Radoi (foto) & Co. vor fi nevoiti sa dea maximum pentru a scoate un rezultat onorabil, care sa incheie decent un prim parcurs in grupe dupa o pauza de zece ani. Daca la partidele precedente echipa a plecat in deplasare in costumele de prezentare si a ramas peste noaptea de dupa meci in orasul in care jucase, de aceasta data stelistii au revenit la traditionalele treninguri si au anuntat ca vor decola spre tara imediat dupa meci. In plus, conducerea din Ghencea a anuntat ca este mai interesata de o victorie la Craiova, in ultima etapa programata in acest an, iar la plecare s-au mai lansat ceva jigniri la adresa rivalilor.
Ros-albastrii au plecat ieri dimineata spre Lyon fara sa dea declaratii, singura surpriza din lotul lui Olaroiu fiind Victoras Iacob, care a lipsit dintre stelisti in ultimele patru luni din cauza unei accidentari. Mai mult ca sigur acesta nu va juca, probabil nu va fi trecut nici pe foaia de joc, includerea sa in delegatie reprezentand un cadou pentru atacantul iesit de atata vreme din circuit. Singurul jucator ramas la Bucuresti este israelianul Klemi Saban, accidentat. In conditiile in care meciul cu Lyon nu are absolut nici o miza, ramane de vazut cum va gestiona Olaroiu situatia jucatorilor care se afla la un cartonas galben de suspendare, in aceasta postura aflandu-se sase stelisti: Cernea, Goian, Ghionea, Nicolita, Ov. Petre si Oprita. Mihai Stoica, managerul general al campioanei, a declarat luni ca nu stie ce decizie a luat Oli in privinta acestora, pentru a evita o suspendare in prima mansa a saisprezecimilor de finala ale Cupei UEFA, dar a lasat sa se inteleaga ca nici unul dintre cei avertizati nu va fi folosit. Pare putin probabil, mai degraba Olaroiu ii va introduce si le va cere sa evite faulturi dure si alte infractiuni care pot atrage un cartonas galben. Daca jucatorii Stelei au refuzat ieri la aeroport declaratiile, Meme Stoica nu s-a putut abtine sa nu le dea o noua replica lui Marian Iancu si lui Cristi Borcea, cu care se afla intr-un razboi verbal de cateva zile. "O precizare pentru baiatul de la Timisoara. Cand am spus ca locul unora e la puscarie, la el m-am referit, la Iancu Marian. El incearca sa strice relatia mea cu patronul. Sa fie clar, ca a zis ca n-am curaj sa spun: in opinia mea, locul lui Iancu Marian e la puscarie", a spus Stoica, dupa ce Iancu il acuzase ca fac rau Stelei si ca va fi dat afara de Gigi Becali. Cat despre Cristi Borcea, care afirmase ca Stoica a fost dinamovist in copilarie si ca acum sufera ca lucreaza tocmai la rivala de moarte, Meme a afirmat: "O gluma proasta, mai proasta decat relatia dintre noi. Atata stie Borcea, sa faca glume proaste".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.