Elevii lui Mircea Rednic au avut nevoie de 84 de minute pentru a rasturna autobaza lui Cirtu.

Dupa ce anul trecut au privit din umbra duelul mediatic al Rapidului si al Stelei, dinamovistii s-au plasat de aceasta data in lumina reflectoarelor. Atit in campionat, cit si in Europa, „ciinii" si-au descoperit traseul optim pentru o statistica imaculata: 15 victorii in toate competitiile pe teren propriu, din tot atitea posibile. „Sint ani de cind Dinamo nu a mai cistigat toate meciurile de acasa atit in cupele europene, cit si in campionat", a declarat cu emfaza actionarul Cristi Borcea, dupa ultima victorie a „ciinilor", 1-0, cu FC National. Teoretic, confruntarea antitetica dintre lider si „lanterna" n-ar fi ridicat probleme pina cind parcul „auto" din Cotroceni nu s-a imbogatit cu autobaza Cirtu. In consecinta, Dinamo a driblat timp de 84 de minute cele trei linii ale apararii „bancare" pina cind Ganea, din a treia incercare consecutiva a „ciinilor", a reusit sa incheie eficient un sezon de pus in rama.

Rednic acuza antijocul

„S-au aparat foarte bine. Sorin Cirtu stie sa o faca. I-am presat si pina la urma a venit golul. Cei de la National au tras si de timp in a doua repriza. Nu stiu daca am jucat 20 de minute. Parca ii impusca din tribuna cineva. Cadeau, desi nu era nimeni linga ei, si erau cu miinile pe sus de parca le curgea singe din nas. A fost o victorie meritata, muncita, dorita. Am incercat sa jucam fotbal. Cind sint doua echipe pe teren, amindoua trebuie sa participe la joc. Sint insa momente cind trebuie sa stii sa joci fotbal, dar si cind sa te bati cu ei", a caracterizat Mircea Rednic partida de luni seara.

„O sa bat un arbitru"

De partea cealalta, debutul esuat al lui Sorin Cirtu pe banca Nationalului si-a gasit cauzele in dreptul lui Sorin Corpodean. „Arbitrul i-a impins de la spate pe dinamovisti, las placerea de a vorbi domnului Corpodean, sa fie si el MVP-ul meciului. Pina la urma tot o sa bat un arbitru. N-am vazut atita aroganta din partea acestor arbitri, nesimtire, nu se gindesc ca fara noi, antrenorii si jucatorii, ei nu ar exista", a tunat Cirtu.

Referitor la zvonurile privind revenirea lui Ioan Becali la Dinamo si implicarea lui Gigi Netoiu la FC National, ambii, prezenti la meci, au fost huiduiti de suporterii dinamovisti.