"Stoica este prea mic pentru un razboi atat de mare cu Dinamo. Important este sa-si faca o strategie. Bine ca a venit din tarile calde cu forte proaspete. El are de luptat pentru locul doi si ii urez succes. El trebuie sa iasa in fata, este platit pentru asta, trebuie sa justifice insuccesele, sa vina cu argumente. Dar acum nu mai are argumente, pentru ca patronul lauda pe Dinamo. Asta e, toata lumea e invidioasa pe reusitele lui Dinamo", a punctat Borcea.
Intrebat daca managerul general stelist este dinamovist, Borcea a raspuns: "Da, pentru ca a batut un suporter al Stelei!". Borcea a mai adaugat ca Stoica il apara pe Radoi deoarece fotbalistul este finul lui Gigi Becali. "Radoi il poate da oricand afara pe Stoica! De asta sare Meme si il apara, ca sa se dea bine si pe langa patron", a mai spus Borcea.
Actionarul dinamovist Vasile Turcu nu a dorit sa comenteze schimbul de replici dintre Borcea si Stoica: "Nu comentez certurile dintre Meme si Borcea. Vin sarbatorile, trebuie sa fim mai iertatori, mai buni, sa avem un an mai bun". Stoica a lansat luni un atac dur la adresa lui Dinamo si a lui Borcea, si a ironizat rezultatele obtinute de "alb-rosii" in Cupa UEFA. (MIG)