Birourile Permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului au propus ieri ca in aceasta saptamina sa fie audiat de Comisiile pentru cultura, arte si mijloace de informare in masa Radu Ciuceanu pentru functia de membru al Consiliului National al Audiov
Birourile Permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului au propus ieri ca in aceasta saptamina sa fie audiat de Comisiile pentru cultura, arte si mijloace de informare in masa Radu Ciuceanu pentru functia de membru al Consiliului National al Audiovizualului (CNA). Grupurile parlamentare ale PRM au decis numirea lui Radu Ciuceanu pentru functia de membru al CNA, conform algoritmului politic. In CNA exista sase posturi vacante din totalul de 11. La sfirsitul lunii octombrie, plenul Camerei Deputatilor a adoptat o propunere legislativa de modificare a Legii audiovizualului care prevede marirea numarului membrilor CNA de la 11 la 13. Deputatii au aprobat si marirea de la sase la sapte a numarului de membri necesar pentru luarea unei decizii in cadrul CNA. Urmeaza ca aceasta propunere legislativa sa fie dezbatuta si la Senat, care este forul legislativ decizional in acest caz.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.