Populatia va primi inainte de sarbatorile de iarna pensiile, drepturile de protectie sociala si ajutoarele banesti, informeaza Compania Nationala Posta Romana. Astfel, pensiile de asigurari sociale de stat, pensiile pentru agricultori, pensiile milit
Populatia va primi inainte de sarbatorile de iarna pensiile, drepturile de protectie sociala si ajutoarele banesti, informeaza Compania Nationala Posta Romana. Astfel, pensiile de asigurari sociale de stat, pensiile pentru agricultori, pensiile militare si ajutoarele banesti se vor achita, la domiciliul beneficiarilor, in perioada 12-22 decembrie. Persoanele care nu sunt gasite la domiciliu de catre factorii postali isi pot ridica banii de la oficiile postale la care sunt arondate, pana pe 28 decembrie. Taloanele mov si cele portocalii vor fi distribuite, tot in perioada 12-22 decembrie, la domiciliul beneficiarilor care au optat pentru plata pensiilor si a ajutoarelor banesti in conturi bancare. De asemenea, acestea pot fi ridicate, pana pe 28 decembrie, de la oficiile postale la care sunt arondati beneficiarii. (C.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.