Compania va investi, pana la finele anului 2008, cel putin cinci milioane de euro in domeniul imobiliar. Directorul general al grupului austriac, Othmar Ederer, a explicat ca randamentul investitiilor imobiliare in Romania este de 10%, dublu fata de
Compania va investi, pana la finele anului 2008, cel putin cinci milioane de euro in domeniul imobiliar. Directorul general al grupului austriac, Othmar Ederer, a explicat ca randamentul investitiilor imobiliare in Romania este de 10%, dublu fata de media pietei europene, motiv pentru care Grawe a investit 7,5 milioane de euro pentru a cumpara o cladire cu opt etaje in centrul Capitalei, unde si-a mutat sediul. Ederer a mai spus ca mutarea sediului s-a datorat si achizitionarii companiei Sara Merkur la inceptul anului 2005, lucru care a dus la o crestere a numarului de clienti si la extinderea fortei de vanzari, care a ajuns la 850 de agenti. (G.R.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.