Comisiile parlamentare pentru cercetarea abuzurilor au trimis CSM si Parchetului General doua scrisori in care solicita verificarea afirmatiilor presedintelui CNVM Gabriela Anghelache privindu-l pe procurorul Adriana Cristescu, cel care a deferit-o j
Comisiile parlamentare pentru cercetarea abuzurilor au trimis CSM si Parchetului General doua scrisori in care solicita verificarea afirmatiilor presedintelui CNVM Gabriela Anghelache privindu-l pe procurorul Adriana Cristescu, cel care a deferit-o justitiei.
Comisiile parlamentare pentru cercetarea abuzurilor au audiat-o pe Gabriela Anghelache, care s-a plans de abuzurile procurorului Adriana Cristescu, din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT). Anghelache sustine ca procurorul Cristescu a dispus trimiterea sa in judecata, in dosarul Rompetrol, fara nici o baza, pentru infractiunea de fals intelectual, favorizarea infractorului, aderare si sprijinire a unui grup infractional organizat.
Potrivit Mediafax, presedintele CNVM o acuza pe procurorul Cristescu ca a dat dovada de un comportament abuziv prin faptul ca a emis un mandat de aducere pe numele sau, acest lucru atragand traumatizarea familiei.
Dupa audierea tuturor partilor implicate, comisiile parlamentare au intocmit un raport si au solicitat CSM si Parchetului sa verifice sesizarile Gabrielei Anghelache si sa ia masurile care se impun, pe care, apoi, sa le comunice comisiilor. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.