Marian Salomir, arbitrul partidei FC Vaslui - Univ. Craiova, a explicat ieri deciziile pe care le-a luat in partida de sambata, dar n-a dorit sa comenteze declaratiile dure facute de Adrian Mititelu, patronul oltenilor.
Mititelu reclama o pasa la portar, nesanctionata cu lovitura libera indirecta pentru Craiova, si acordarea gratuitaa penalty-ului din minutul 90.
Pasa la portar iese din discutie, pentru ca nu poate fi vorba de intentie atunci cand un jucator loveste mingea dupa ce isi pierde echilibrul. Fundasul de la Vaslui a facut o alunecare, iar mingea a ajuns la propriul portar. Nici vorba de intentie! Iar la penalty, pot spune, dupa ce am si vazut faza de 10 ori, ca a fost o decizie corecta. Frunza, atacantul de la Vaslui, preia mingea pe piept, apoi este tras pe spate de un fundas al Craiovei, de Mitchell. Daca simula, ar fi cazut pe burta, nu pe spate! A fost penalty!
Craiova vorbeste despre o maniera impotriva ei.
Am vazut ca mai sunt cateva faze. Mititelu a spus si despre primul penalty ca nu a fost! A mai spus si despre golul doi al Vasluiului ca a fost precedat de un fault la portar. Ce pot sa mai spun? Fazele au fost foarte clare si se vede exact ce a fost pe orice imagine televizata.
Ai mai fost acuzat de hotie.
De asemenea, Mititelu a vorbit despre falimentul familiei Salomir in arbitrajul romanesc.
Nu vreau sa comentez afirmatiile unui oficial! Daca asa crede Mititelu, este doar treaba lui.