Antrenorul Farului i-a criticat pe jucatorii sai dupa remiza cu UTA, considerand ca acestia n-au valoare de Liga I
Basarab Panduru (foto), antrenorul "marinarilor", a declarat ca nu are nevoie de jucatori care sa faca figuratie pe teren,
Antrenorul Farului i-a criticat pe jucatorii sai dupa remiza cu UTA, considerand ca acestia n-au valoare de Liga I
Basarab Panduru (foto), antrenorul "marinarilor", a declarat ca nu are nevoie de jucatori care sa faca figuratie pe teren, cum s-a intamplat cu unii fotbalisti in partida cu UTA Arad, scor 0-0, disputata sambata pe teren propriu.
"A fost cel mai slab meci de cand am venit la echipa. Am jucat in doi jucatori, Vlas si Bacila, care au fost singurii care s-au ridicat la nivelul a ceea ce le-am cerut. Restul au facut figuratie pe teren. Poate unii nu mai pot, poate altii nu mai vor. Cine vrea sa plece, poate sa plece", a spus Panduru, adaugand ca ieri i-a chemat pe jucatori la stadion pentru a avea o discutie cu ei. Panduru s-a declarat dezamagit de evolutia unora dintre fotbalistii sai in partida de pe teren propriu cu UTA. "Am avut incredere in ei, dar e clar, nu pot fi la un ritm de prima liga. Am inceput jocul cu trei atacanti, am vrut sa castig meciul chiar din prima repriza. Cei care au intrat de pe banca au fost deja obositi. Cele mai mari ocazii le-a avut UTA. Trebuie sa ne bucuram de egal", a subliniat Panduru, adaugand ca in iarna va incerca sa intareasca echipa cu jucatori de valoare, in functie de bugetul pe care il va avea la dispozitie pentru transferuri.
Sabin iertat de Lacatus
In schimb, Marius Lacatus, antrenorul aradenilor, a declarat ca este multumit de remiza din meciul cu Farul. "Pe undeva, sunt multumit, pentru ca in deplasari nu prea am obtinut rezultate. Din luna august n-am obtinut puncte in deplasare. Ne-am creat destule ocazii, dar nu poti sa te astepti la mai mult, atunci le irosesti. Trebuie sa fim mai responsabili", a spus Lacatus, care spera ca Sabin Ilie, reprimit in lot dupa ce a fost exclus pentru indisciplina, sa invete ceva din aceasta experienta. "L-am iertat pe Sabin si sper sa fi inteles ce a gresit si gestul pe care l-am facut, sa-si vada de fotbal, pentru ca mai are putini ani de jucat. Poate ii vine mintea la cap!", a punctat Lacatus. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.