FC Vaslui a terminat la egalitate, scor 3-3 (0-1), partida disputata sambata, pe teren propriu, cu Universitatea Craiova, insa oltenii au acuzat dur arbitrajul lui Salomir. Craiova, care a condus cu 2-0 si 3-1 (scor in minutul 85!) reproseaza mai ale
FC Vaslui a terminat la egalitate, scor 3-3 (0-1), partida disputata sambata, pe teren propriu, cu Universitatea Craiova, insa oltenii au acuzat dur arbitrajul lui Salomir. Craiova, care a condus cu 2-0 si 3-1 (scor in minutul 85!) reproseaza mai ales al doilea penalty acordat gazdelor (primul, la 0-0, a fost ratat de M. Croitoru), din care moldovenii au egalat.
Adrian Mititelu, patronul Universitatii Craiova, l-a desfiintat pur si simplu pe arbitrul Marian Salomir, care a condus meciul cu FC Vaslui, scor 3-3, spunand ca "este o rusine extraordinar de mare" si ca ii este mila de el. "Vasluiul a ajuns ce a fost Ceahlaul pe vremuri. Am auzit multe despre ce se intampla la Vaslui, dar nu am crezut pana acum. Nici nu-mi inchipuiam ca se intampla asa ceva. Salomir este o rusine extraordinar de mare, mi-e mila de el. Il compatimesc. Asistam la falimentul familiei Salomir din arbitrajul romanesc", a spus Mititelu. Acesta a precizat ca Universitatea a avut "meciul in mana", a si gresit, insa arbitrajul a fost rusinos. "A fost o rusine de arbitraj. Cred ca a fost viciere de rezultat. De la ultimele alegeri la federatie s-a ales praful de fotbalul romanesc", a adaugat Mititelu. Antrenorul principal al echipei craiovene, Stefan Stoica, a refuzat sa dea declaratii dupa meci, insa Stefan Crisan, "secundul" lui Stoica, s-a declarat surprins de ceea ce s-a intamplat la Vaslui. "Incredibil ceea ce se intampla aici. Am fost plecat 16 ani din tara si nu credeam ca se mai intampla asa ceva pe un stadion din Romania. Am fost pur si simplu tocati. Hizo ne-a injurat tot timpul ca la usa cortului", a spus Crisan. Fostul finantator al lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a reactionat imediat si a spus ca Mititelu abereaza! "Toti s-au obisnuit ca atunci cand vin la Vaslui sa conteste arbitrii. Daca am fost avantajati, ce mai putem spune la golul trei pe care l-am primit dintr-o faza in care Salomir ar fi trebuit sa ne acorde lovitura libera? Este o melodie preferata, indiferent de echipa care vine la Vaslui. Cine spune ca am fost avantajati cu Universitatea, abereaza!", a declarat Porumboiu. La randul sau, Viorel Hizo, antrenorul vasluienilor, l-a criticat pe patronul din Banie. "Mititelu sa stea in banca lui, ca nu se pricepe la fotbal! Cine mai este si asta, ca-mi este si jena sa vorbesc despre el", a spus Hizo.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.