Mihai Stoica a revenit in prim-planul declaratiilor incendiare dupa o pauza de aproape doua saptamani. Oficialul stelist l-a atacat voalat pe Marian Iancu, boss-ul lui "Poli", care declarase ca Steaua a luat "teapa" atunci cand i-a transferat pe V
Mihai Stoica a revenit in prim-planul declaratiilor incendiare dupa o pauza de aproape doua saptamani. Oficialul stelist l-a atacat voalat pe Marian Iancu, boss-ul lui "Poli", care declarase ca Steaua a luat "teapa" atunci cand i-a transferat pe Val. Badea si Thereau, dar si pe fostii timisoreni Ov. Petre si G. Coman.
"Au marcat trei <<tepe>>! Am facut atatea erori, atatea prostii si am luat atatea <<tepe>>, cum a fost cea de la Timisoara, cu Ov. Petre! Bine ca Thereau nu intelege romaneste, ca ar fi aflat ca e o eroare manageriala si s-ar fi comportat ca atare", a spus Stoica la finalul meciului Steaua - "Poli" Timisoara, scor 3-1, de sambata seara. Oficialul stelist a mentionat ca inaintea meciului a intrat in vestiar si le-a cerut jucatorilor sa castige meciul cu Timisoara pentru a-l razbuna dupa jignirile ce i-au fost adresate in trecut de Iancu. "Savurez aceasta victorie. Mi-am dorit-o foarte mult. Niciodata nu intru in vestiar inainte de meci sa discut cu jucatorii, insa acum am facut-o si i-am rugat fierbinte sa ma ajute, pentru ca aveam, poate, cel mai mare interes sa castigam. Jignirile alea nu le-am uitat si nu le pot uita niciodata si alt raspuns mai bun decat pe teren nu putea fi. Numele acelui personaj nu l-am pomenit decat la golul trei. Am multumit pentru <<tepele>> pe care ni le-a dat. Sunt <<tepe>> bune", a spus Stoica, adaugand ca "Steaua a fost prea buna pentru Timisoara". "Daca ar fi marcat Timisoara mai devreme, mi-e sa nu se fi enervat jucatorii nostri si sa-i pulverizeze", a adaugat Stoica. Managerul general din Ghencea nu crede ca FC National va reusi sa invinga pe Dinamo in partida de astazi, pentru ca diferenta dintre Steaua si liderul clasamentului sa ramana de opt puncte. "Sa dea Dumnezeu sa ramana asa, dar problema noastra este sa ne consolidam pozitia a doua, pentru ca Rapid vine din urma", a punctat Stoica. Acesta a glumit pe seama faptului ca Thereau a marcat doar un gol in meciul cu Timisoara, dupa trei reusite in partida cu FC National si alte doua cu Jiul, si a lasat sa se inteleaga ca Steaua a primit o oferta pentru fotbalistul achizitionat in aceasta vara. "Numai cu un gol pe meci nu suntem obisnuiti, dar acceptam. Pretul lui Thereau a crescut de la meci la meci. Pentru Thereau am avut o discutie, dar acum nu vorbim despre plecari sau aduceri de jucatori", a spus Stoica.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.