Mitea revine cu gol al Ajax
ITALIA, Serie A, etapa a 14-a * CRISTIAN CHIVU a fost integralist pentru AS Roma, 2-1 acasa cu Atalanta. Chivu a fost remarcat de presa italiana. * PAUL CODREA a jucat toate minutele pentru Siena, 0-2 in deplasare cu
Mitea revine cu gol al Ajax
ITALIA, Serie A, etapa a 14-a * CRISTIAN CHIVU a fost integralist pentru AS Roma, 2-1 acasa cu Atalanta. Chivu a fost remarcat de presa italiana. * PAUL CODREA a jucat toate minutele pentru Siena, 0-2 in deplasare cu Inter Milano, fiind avertizat cu cartonas galben in minutul 90 * In meciul pe care Forentina l-a castigat "acasa" cu Lazio, 1-0, ADRIAN MUTU a evoluat toate cele 90 de minute, iar BOGDAN LOBONT ramas doar rezerva.
OLANDA, Division 1, etapa a 15-a. * NICOLAE MITEA a fost titular si a inscris golul trei in partida pe care echipa sa Ajax Amsterdam a castigat-o cu 6-0 contra celor de la Willem II.
GERMANIA, 1.Bundesliga, etapa a 15-a
l SERGIU RADU (integralist) si VLAD MUNTEANU (schimbat in minutul 88 de Rivic) au jucat pentru Energie Cottbus, 0-1 acasa cu Hannover.
FRANTA, Ligue 1, etapa a 16-a * DANIEL NICULAE a intrat in minutul 65 (in locul lui Akale) pentru Auxerre, 0-0 acasa cu Nice * CLAUDIU KESERU a fost titular pentru FC Nantes, 0-2 in deplasare cu Rennes. Keseru a fost schimbat in minutul 63 de Diallo * FLORIN BRATU a lipsit de la Valenciennes, 0-3 in deplasare cu AS Monaco.
BELGIA, Eerste Klasse, etapa a 15-a * ALIN STOICA a fost integralist la KAA Gent, 3-1, acasa cu St. Trond. Stoica a primit un cartonas galben in minutul 88.
TURCIA, Super Lig, etapa a 16-a * CORNEL FRASINEANU a marcat un gol in meciul castigat de Bursaspor, pe teren propriu, scor 2-1 cu Trabzonspor. Frasineanu, care evoluat pana in minutul 86, cand a fost schimbat cu Yenal, a deschis scorul in minutul 2 si a fost avertizat cu un cartonas galben in minutul 14. De la Bursaspor a lipsit DANIEL PANCU, ramas pe banca de rezerve.
UCRAINA, cupa, sferturi de finala (tur)
l FLAVIUS STOICAN, RAZVAN RAT si CIPRIAN MARICA n-au fost convocati de antrenorul MIRCEA LUCESCU in lotul lui Sahtar Donetk, 1-0 in deplasare cu PFC Simferopol (liga a doua) * FLORIN CERNAT a intrat in minutul 73 pentru Dinamo Kiev, 1-1 acasa cu Dnepr. Cernat l-a schimbat pe Belkevici. De la Dinamo au lipsit CRISTIAN IRIMIA (neconvocat) si TIBERIU GHIOANE (retras din motive medicale). (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.