Alexandra Dinu l-a amenintat in repetate rinduri pe fostul ei sot Adrian Mutu cu justitia pentru neplata pensiei alimentare. In replica, fotbalistul de la Fiorentina a declarat ca nu este lasat sa il vada pe fiul sau, Mario, si, pentru a dovedi ca Al
Alexandra Dinu l-a amenintat in repetate rinduri pe fostul ei sot Adrian Mutu cu justitia pentru neplata pensiei alimentare. In replica, fotbalistul de la Fiorentina a declarat ca nu este lasat sa il vada pe fiul sau, Mario, si, pentru a dovedi ca Alexandra nu s-ar descurca fara banii sai, a cerut la Judecatoria Sectorului 2 reducerea pensiei alimentare. Reamintim ca, in urma divortului, Alexandra a primit custodia copilului, o renta lunara de 2.500 de dolari, un imobil pe Strada Dragos Voda si un BMW X5.



Adrian Mutu cistiga peste 1,5 milioane de dolari la Fiorentina, iar recent a organizat un botez de lux pentru fiica sa pe care o are din casatoria cu Consuelo Domingues, Adriana, terminat cu cadouri in diamante, scutece Armani si pantofiori din satin, incrustati cu pietre pretioase. (V.D.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.