Ministerul de Externe si-a numit, oficial, purtator de cuvint, in persoana fostului Director de Comunicare, Corina Vintan. Aceasta va avea in subordine Oficiul Purtatorului de Cuvint si Directia de Comunicare. Acum citeva luni, ministrul Mihai Razvan
Ministerul de Externe si-a numit, oficial, purtator de cuvint, in persoana fostului Director de Comunicare, Corina Vintan. Aceasta va avea in subordine Oficiul Purtatorului de Cuvint si Directia de Comunicare. Acum citeva luni, ministrul Mihai Razvan Ungureanu recunostea ca deficientele de comunicare ale MAE cu presa sint cauzate si de faptul ca ministerul nu are un purtator de cuvint, diplomat de cariera, care sa cunoasca diferenta dintre informatiile publice si cele sensibile, politice, care nu pot fi date publicitatii. Din acest motiv, orice solicitare adresata MAE trebuie facuta in scris, iar orice comunicat al biroului de presa are nevoie de nenumarate aprobari de la directiile de specialitate ale ministerului. Ungureanu promitea la momentul respectiv sa numeasca fara intirziere un purtator de cuvint, diplomat, tinar, care sa faciliteze comunicarea cu jurnalistii, intentie la care pare sa fi renuntat in favoarea unui comunicator. (O.P.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.