MINISTER ""PARALIZAT"". Secretarul general al Guvernului, Radu Stroe, i-a solicitat in scris fostului ministru al Agriculturii, Gheorghe Flutur, sa delege dreptul de semnatura unuia dintre secretarii de stat, inainte de revocarea sa din functia de ministru. Potrivit unei declaratii a secretarului de stat in Ministerul Agriculturii, Nicolae Lazin, de la demiterea lui Flutur nu s-a mai semnat nici un document important, lucru care a afectat grav activitatea ministerului. Lazin a mai spus ca lipsa numirii unui ministru a paralizat activitatea institutiei. ""Noi rezolvam la ora actuala corespondenta cu Guvernul si Parlamentul. Pentru angajarea platilor si chestiuni legislative, asteptam nominalizarea, pentru a avea semnatura de ministru"", a mai spus Lazin.

PC, LA ROMA. O delegatie a PC, condusa de presedintele Dan Voiculescu, a participat in perioada 30 noiembrie-1 decembrie, la Roma, la al II-lea Congres al Partidului Democratic European. ""Delegatia PC a prezentat situatia politica din Romania si
si-a exprimat convingerile
eurorealiste bazate pe principiul promovarii interesului reciproc si a respectului intre tarile membre ale UE"", se arata intr-un comunicat al partidului. In prezent, euroobservatorii conservatori sunt membri ai Aliantei Liberalilor si Democratilor Europeni (ALDE) din Parlamentul European.