Huliganii batavi au facut ravagii in Franta. Clubul Feyenoord ar putea fi sanctionat dur de UEFA dupa ce meciul cu Nancy a fost intrerupt circa un sfert de ora din cauza incidentelor provocate de suporterii gruparii din Rotterdam.
Meciul Nancy - Feyenoord, din grupa E a Cupei UEFA, a fost departe de a fi unul linistit. Partida s-a intrerupt in minutul 79, dupa ce suporterii olandezi au aruncat cu scaune pe teren, si a fost reluata dupa aproximativ un sfert de ora. Victoria cu 3-0 le-a permis francezilor sa obtina calificarea in 16-imi.
Aproximativ 2.000 de suporteri ai lui Feyenoord au fost prezenti la Nancy, intre care 500 sau 600 de huligani, potrivit unei estimari a Politiei. Incidentele au inceput in centrul orasului in dupa-amiaza zilei de joi si au continuat in incinta stadionului ""Marcel-Picot"". Cinci suporteri olandezi au fost retinuti. GRESEALA. Delegatul UEFA prezent la meci, cehul Jaroslav Dudl, considera ca vinovat este seful Politiei din Nancy, care a permis intrarea in stadion a unui grup de huligani olandezi fara bilet. ""Seful Politiei a facut o greseala permitand intarea lor in stadion. S-a temut ca huliganii vor continua ravagiile pe strazi. Din doua rele, el a optat pentru cel care parea mai mic"", a declarat Dudl. Delegatul ceh a adaugat ca niciodata nu ""a mai trait o asemenea oroare"". La randul sau, presa olandeza a fost extrem de critica la adresa gruparii din Rotterdam. ""Feyenoord este de plans"", a titrat cotidianul De Telegraaf.