Un parc tematic va fi construit in China in memoria lui Bruce Lee, cel mai celebru karatist din toate timpurile, a precizat presedintele fan clubului acestuia din Hong Kong. In parc va fi inaltata o uriasa statuie a lui Lee, care a murit in urma cu 3
Un parc tematic va fi construit in China in memoria lui Bruce Lee, cel mai celebru karatist din toate timpurile, a precizat presedintele fan clubului acestuia din Hong Kong. In parc va fi inaltata o uriasa statuie a lui Lee, care a murit in urma cu 33 de ani, un centru momorial, dar si o academie de arte martiale. Ziarele din China precizeaza ca investitia va fi de aproxmativ 26 de milioane de dolari. O ceremonie care a marcat debutul lucrarilor la acest parc a avut loc duminica, la Shunde, langa Hong Kong. Au fost prezenti fratele mai mic al lui Bruce Lee, Robert, si actrita Betty Ting Pei, cunoscuta mai ales pentru faptul ca in apartamentul acesteia si-a gasit sfarsitul starul artelor martiale pe 20 iulie 1973. (D.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.