Razvan Lucescu s-a inselat in privinta lui Coman. Antrenorul giulestenilor a declarat duminica seara ca Dani Coman va fi recuperat pentru meciul de joi, de la Atena, insa medicii echipei i-au comunicat ieri ca portarul nu are nici o sansa sa joace cu
Razvan Lucescu s-a inselat in privinta lui Coman. Antrenorul giulestenilor a declarat duminica seara ca Dani Coman va fi recuperat pentru meciul de joi, de la Atena, insa medicii echipei i-au comunicat ieri ca portarul nu are nici o sansa sa joace cu grecii.
Dani Coman nu a evoluat in ultimul meci de campionat, cu FC National, din pricina unei luxatii suferite la umarul stang. Razvan Lucescu era insa convins ca-l va avea la dispozitie pe portar in partida de la Atena: ""Dani va fi apt pana la ora jocului"". Rasturnare de situatie ieri! Coman va sta pe tusa cel putin doua saptamani, nici vorba sa poata apara cu Panathinaikos. ""Din pacate, in ciuda tuturor eforturilor, Coman va fi doar suporter in partida cu grecii"", a spus ieri directorul general al ""alb-visiniilor"", Constantin Zotta.
DEMERS. Cum pe lista inaintata de Rapid la UEFA giulestenii nu au mai trecut decat un portar, pe Mihai Minca, acestia s-au preocupat ieri de inscrierea lui Edel Apoula Bete, cel care l-a substituit pe Coman in meciul cu FC National. ""Cand am trimis noi lista la UEFA, Edel era in litigiu cu fostul lui club si nu l-am putut legitima. Dar stim ca in cazuri de forta majora, cum este acesta, putem sa-i solicitam forului de la Nyon sa completam lista cu jucatori. Deja am facut acest lucru si nu cred ca vom intampina probleme"", a precizat Zotta. Altfel, daca Rapid va gasi intelegere la UEFA, Razvan Lucescu il va titulariza cu Panathinaikos pe portarul camerunez. ""Edel a aparat bine cu FC National si cred ca il va suplini cu succes pe Coman"", a incercat sa-l incurajeze capitanul Vasile Maftei pe posibilul inlocuitor al lui Coman.
CONSIDERATII. Chiar daca Lucescu junior va aborda meciul fara titularul postului de portar si fara Mazilu, intreaga suflare giulesteana este optimista. ""Mergem la Atena la victorie"", a spus Maftei. ""Daca vom juca bine si vom fructifica ocaziile pe care le avem, vom invinge"", l-a completat Costin Lazar. Mircea Lucescu, tatal antrenorului Rapidului, crede ca starea de spirit cu care vor aborda giulestenii partida cu Panathinaikos este esentiala. ""Fotbalistii romani nu au cultura sa atace orice duel cu incredere, evolueaza adesea cu teama. S-a vazut asta in prima repriza a meciului cu Mlada Boleslav"", a afirmat tehnicianul lui Sahtior.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.