Regizor, actor
Varsta: 76 de ani Astazi vor fi lansate pe DVD alte patru filme din colectia Sergiu Nicolaescu, ce a debutat in septembrie cu sase titluri. Pro Video pune la dispozitia publicului filmele ""Mihai Viteazul"", ""Nemuritorii"
Regizor, actor
Varsta: 76 de ani Astazi vor fi lansate pe DVD alte patru filme din colectia Sergiu Nicolaescu, ce a debutat in septembrie cu sase titluri. Pro Video pune la dispozitia publicului filmele ""Mihai Viteazul"", ""Nemuritorii"", ""Atunci i-am condamnat pe toti la moarte"" si ""Un comisar acuza"". Sergiu Nicolaescu este nu numai regizor, ci si actor in unele dintre aceste pelicule, alaturi de Amza Pellea, Gheorghe Dinica, Ion Besoiu, Ilarion Ciobanu si altii. Colectia va cuprinde, in total, 21 de filme. Prin aceasta colectie, filmele lui Sergiu Nicolaescu sunt accesibile pentru prima data pe suport DVD publicului strain si vor fi readuse in atentia publicului roman. Pentru aparitia acestei serii de filme pe DVD si pentru contributia adusa cinematografiei romanesti, Jurnalul National il declara pe Sergiu Nicolaescu ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.