Impresarul Arcadie Zaporojanu a declarat ca FC Sevilla, Real Zaragoza, Betis Sevilla, dar si cateva cluburi germane de prima liga sunt interesate de serviciile lui Florin Cernat, legitimat la Dinamo Kiev. ""Dupa meciurile cu Lyon si Steaua, mai multe
Impresarul Arcadie Zaporojanu a declarat ca FC Sevilla, Real Zaragoza, Betis Sevilla, dar si cateva cluburi germane de prima liga sunt interesate de serviciile lui Florin Cernat, legitimat la Dinamo Kiev. ""Dupa meciurile cu Lyon si Steaua, mai multe cluburi s-au interesat de el. Este normal acest lucru, pentru ca este in crestere de forma. El insa nu vrea sa paraseasca clubul ucrainean si nici conducerea nu vrea sa-i dea drumul"", a declarat Zaporojanu.

Dorinel Munteanu va fi legitimat ca jucator la FC Arges
Finantatorul lui FC Arges, Cornel Penescu, a declarat ca dupa ce Comisia de Apel i-a dat dreptate lui Dorinel Munteanu in litigiul pe care il are cu CFR Cluj, acesta va fi legitimat si probabil va juca in etapa 19-a, la 9 decembrie, la Timisoara.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.