Primarul Andrei Chiliman a reusit ceea ce nu a putut sa faca nici macar Sebastian Bodu, seful Fiscului: l-a executat silit pe Gigi Becali. Sub privirile neputincioase ale latifundarului din Pipera, zeci de muncitori ai ADP Sector 1 au demontat, ieri,
Primarul Andrei Chiliman a reusit ceea ce nu a putut sa faca nici macar Sebastian Bodu, seful Fiscului: l-a executat silit pe Gigi Becali. Sub privirile neputincioase ale latifundarului din Pipera, zeci de muncitori ai ADP Sector 1 au demontat, ieri, pavajul si marmura din fata somptuoasei cladiri din Aleea Alexandru. Actiunea "bordura" a fost demarata dupa ce Primaria Sectorului 1 a constatat ca Becali si-a facut trotuarul de langa locuinta pe gustul lui, dar fara aprobare. Institutia condusa de edilul Andrei Chiliman l-a amendat pe miliardar, saptamina trecuta, cu 100.000 lei noi pentru "lucrari neautorizate pe domeniul public". Vizibil iritat, finantatorul echipei Steaua a fortat, atunci, intrarea in institutie si usa primarului Chiliman. Termenul dat de inspectori a expirat inca de vineri dar lucratorii ADP 1 au venit abia ieri "sa readuca trotuarul in starea initiala". Pus in situatia de a fi executat silit, Becali a asistat zambind la eforturile muncitorilor. Ba, chiar, le-a dat si o mana de ajutor. El a pus mana pe o ranga si a inceput sa scoata pavajele. "Nici la demolat nu va miscati, sclavilor", le-a zis Becali reprezentantilor primariei care asistau la demolare, citat de Mediafax. Conflictul Becali - Primaria Sectorului 1 nu s-a sfarsit inca. Primaria a anuntat ca miliardarul risca o alta amenda pentru lucrari neautorizate la palatul sau, iar Gigi a declarat ca il va da in judecata pe Chiliman pentru "abuz si teroare publica". (P. CANA)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.