""Ros-albastrii"" si-au dezvaluit obiectivele. Victoria lejera din meciul cu Jiul l-a multumit pe antrenorul Stelei, Cosmin Olaroiu, care a subliniat ca parcursul bun din Liga 1 a devenit o prioritate. Duminica seara, francezul Cyril Thereau a demons
""Ros-albastrii"" si-au dezvaluit obiectivele. Victoria lejera din meciul cu Jiul l-a multumit pe antrenorul Stelei, Cosmin Olaroiu, care a subliniat ca parcursul bun din Liga 1 a devenit o prioritate. Duminica seara, francezul Cyril Thereau a demonstrat inca o data ca este un fotbalist de rasa.
Olaroiu s-a aratat foarte fericit pentru ca ""veneam dupa un joc din Liga Campionilor si nu castigasem niciodata dupa ce am evoluat in aceasta competitie. De data asta am reusit si era foarte important sa ne concentram si asupra campionatului"".

REVELATIE. In meciul cu Jiul, atacantul francez Thereau a marcat doua goluri, iar executiile sale curate si eficiente au incantat din nou tribunele din Ghencea. ""Cred ca Thereau este o eroare manageriala. Atat timp cat nu inscrie cinci-sase goluri pe meci, se poate spune si asa. Depinde din ce unghi privesti. Cyril are lectiile facute la zi"", a declarat ""Oli"".
""Toti jucatorii au inceput sa confirme, s-au obisnuit cu presiunea si exigentele. Thereau si-a facut datoria cu National si Jiul, Vali Badea cu Standard, Dica cu Dinamo Kiev. Sunt jucatori valorosi si este bine ca avem solutii. Am jucat cu Badea, Thereau si Dica in aceeasi echipa. Am mai jucat si in alte dati"", a completat tehnicianul campioanei en titre.

CAPITAN. Revenit ca titular in tricoul Stelei, capitanul Mirel Radoi a spus: ""Ma bucur ca am mers pe trei fronturi. Va trebui sa jucam mai bine in retur si sa terminam macar pe locul doi. Cele 11 puncte sunt foarte multe, dar luptam pentru ca trebuie sa terminam macar pe locul doi. La Lyon merg la cumparaturi patronul si presedintele. Noi mergem sa jucam pentru ca avem o imagine de aparat si este si o prima consistenta in joc"". NEMULTUMIRE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.