Reprezentativa masculina de handbal a Romaniei a castigat turneul international de la Timisoara, dotat cu "Trofeul Carpati", dupa ce a spulberat, ieri, si selectionata Macedoniei, cu scorul de 44-30 (23-13). Desi nu a beneficiat de serviciile mai mul
Reprezentativa masculina de handbal a Romaniei a castigat turneul international de la Timisoara, dotat cu "Trofeul Carpati", dupa ce a spulberat, ieri, si selectionata Macedoniei, cu scorul de 44-30 (23-13). Desi nu a beneficiat de serviciile mai multor jucatori de top din tara si strainatate, echipa pregatita de Lucian Rasnita si Nicolae Munteanu a obtinut trei victorii consecutive si a intrat in posesia trofeului, dominandu-si autoritar adversarele. De altfel, dupa ce au trecut lejer de modesta selectionata a Italiei, cu 41-25, dar si de Turcia, cu 39-31, ieri, tricolorii au avut o noua evolutie buna si au incheiat intrecerea en fanfare, Sania (11 goluri) si Ghionea (6) dovedindu-se cei mai percutanti jucatori ai ofensivei noastre. Tot ieri, selectionata tricolora feminina condusa de Gheorghe Tadici si Dumitru Musi a fost invinsa de Austria, cu 32-29 (20-15), in ultimul meci din Cupa Turcin. Fara mai multe titulare de drept, lasate acasa pentru a se reface pentru preliminariile CM 2007, Romania a terminat turneul din Ucraina cu o victorie, 26-25 cu Brazilia, si doua infrangeri, in prima zi fiind invinsa si de reprezentativa tarii gazda, cu 20-26. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.