Lucescu Junior s-a mai linistit. Antrenorul Razvan Lucescu a dat asigurari ca titularul postului de portar al Rapidului va fi prezent pe teren in meciul de la Atena, chiar daca acesta nu a jucat cu FC National din cauza unei accidentari.
Dani Coman s-a lovit la umarul stang in meciul cu Mlada Boleslav, din UEFA, si a absentat de la jocul cu FC National, de duminica, din campionat, poarta giulestenilor fiind aparata de armeanul de origine cameruneza Edel Apoula Bete. Chiar daca africanul a avut o evolutie reusita, la meciul decisiv de joi cu Panathinakos intre buturi se va afla Dani Coman.

VERDICTE. Destule motive de ingrijorare pentru Razvan Lucescu la finalul meciului cu Mlada Boleslav, din cadrul celei de-a treia etape a grupei G a Cupei UEFA. Echipa sa a scos doar un 1-1 si, ca sa fie sigura de calificarea in ""16-imile"" competitiei, este obligata sa o invinga pe Panathinaikos chiar la Atena. In plus, Maftei si Mazilu au parasit terenul accidentati, iar Dani Coman, desi a ramas pe teren pana la sfarsit, s-a plans de o durere la umar. Cu trei zile inaintea confruntarii cu echipa elena, lui Lucescu junior i-a mai revenit insa putin inima la loc, medicii asigurandu-l ca Dani Coman si capitanul Maftei vor putea evolua la Atena. Mai mult decat atat, australianul Ryan Griffiths, care a stat in tribuna la meciul cu cehii, este si el refacut si va face deplasarea in capitala Greciei. ""Dani Coman va fi apt, la fel Maftei, Costin Lazar si Griffiths, care au scapat la randul lor de problemele medicale pe care le-au avut si-i pot folosi la Atena"", a declarat antrenorul ""alb-visiniilor"", Razvan Lucescu. Singurul jucator care va rata meciul cu Panathinaikos este Mazilu. Grecii au 20.000 de euro prima