Salariatele de la oficiul de posta nr. 4 din Drobeta Turnu Severin au ramas ingrozite cand au aflat ca de vineri si pana ieri au lucrat alaturi de un colet cu ramasitele pamantesti ale unui om.

Acest lucru l-au aflat cand destinatara, Aurelia Cenuse, s-a prezentat la ghiseu impreuna cu politistii. Intreaga asistenta a ramas ingrozita cand dintr-un sac aflat in coletul de carton, in greutate de 9 kg, au fost scoase pe rand si analizate ramasitele pamantesti ale unui om: oase, haine, pantofi, oglinda, pieptene si alte obiecte care, potrivit traditiei crestinesti, se asaza in sicriu. Aurelia Cenuse a declarat ca preotul din satul ilfovean Darvari, comuna Ciorogarla, Ghita Jane, este expeditorul si ca el e vinovat de toata grozavia.

""Zilele trecute m-am trezit cu telefon de la preot ca l-a deshumat deja pe tata si ca mi-a pus la posta 7 milioane de lei si coletul cu tata. Mi-a venit sa cad jos de durere. Saracul tata a ajuns la mine, la Severin, intr-o cutie de banane!"", a spus Aurelia Cenuse. Se fac cercetari pentru profanare de morminte.