""Cainii"" isi asigura spatele. Ca un preambul la mercato-ul din aceasta iarna, gruparea din Stefan cel Mare i-a achizitionat deja pe Denis Romanovs si Maris Smirnovs de la echipa FC Ditton Daugavpils, din prima liga a Letoniei.
Ambii jucatori s
""Cainii"" isi asigura spatele. Ca un preambul la mercato-ul din aceasta iarna, gruparea din Stefan cel Mare i-a achizitionat deja pe Denis Romanovs si Maris Smirnovs de la echipa FC Ditton Daugavpils, din prima liga a Letoniei.
Ambii jucatori sunt de nationalitate letona si au venit la Dinamo liberi de contract, acordurile pe care le aveau cu Ditton Daugavpils, locul 5 in intrecerea interna la finalul sezonului, expirand in aceasta luna. Antrenorul liderului Ligii 1, Mircea Rednic, si i-a dorit pe jucatori inca din momentul instalarii sale pe banca tehnica a ""alb-rosilor"", dar nu a gasit intelegere la presedintele clubului leton, Vladislav Driksne, Ditton luptandu-se in acea perioada pentru un loc care sa asigure prezenta in cupele europene.

PREZENTARE. Denis Romanovs evolueaza pe postul de portar, are 28 de ani si o constitutie impozanta: 1,87 metri si 82 de kilograme. In ultima stagiune, Romanovs a aparat poarta lui Ditton Daugavpils in 30 de partide si a primit 31 de goluri. Goalkeeper-ul a facut parte din lotul reprezentativei Letoniei la turneul final al Campionatului European din 2004, care s-a desfasurat in Portugalia.

Maris Smirnovs are 30 de ani, 1,86 metri si 82 de kilograme si evolueaza ca fundas central. Smirnovs a fost titular de drept la Ditton, pentru care in ultimul sezon a jucat in 27 de meciuri si a marcat cinci goluri.
Romanovs s-a aflat in atentia lui Mircea Rednic si pe vremea cand ""Puriul"" era antrenorul echipei FC Vaslui. ""Va pot confirma ca am inregistrat deja contractele celor doi fotbalisti la Liga Profesionista de Fotbal"", a confirmat transferurile directorul executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, in cadrul emisiunii Recursul Etapei.
Astfel, chiar daca Rednic s-a declarat multumit de prestatia lui Lucian Goian in meciul cu FC Bruges, o data cu achizitionarea lui Smirnovs, sansele ca fundasul adus de la Ceahlaul sa continue in Stefan cel Mare sunt aproape nule, acesta nefiind tocmai pe placul conducatorilor lui Dinamo. Victorie pentru Leverkusen


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.