La aproape trei luni de la demisia presedintelui Dinu Gheorghe de la Rapid, patronul George Copos continua sa-l acuze pe acesta de "mostenire" grea. Astfel, dupa ce i-a anuntat pe jucatori ca Regulamentul de ordine interioara care prevede prime in
La aproape trei luni de la demisia presedintelui Dinu Gheorghe de la Rapid, patronul George Copos continua sa-l acuze pe acesta de "mostenire" grea. Astfel, dupa ce i-a anuntat pe jucatori ca Regulamentul de ordine interioara care prevede prime in functie de locul ocupat este opera lui "Vama", Copos a recidivat sambata, anuntand ca sunt probleme cu contractele jucatorilor. Mai exact, ca fostul presedinte nu a facut intelegeri "beton" din punctul sau de vedere, care sa nu le lase posibilitatea fotbalistilor sa se afle intr-o pozitie de forta la negocieri.
"Din pacate, am avut o reteta dezastruoasa in negocierea contractelor. Am gresit mult la politica de transferuri din cauza careia suferim si azi", a acuzat Copos, nemultumit de faptul ca nu reuseste sa-l determine pe armeanul Artiom Karamian sa accepte prelungirea contractului in conditii modeste. Concret, boss-ul Rapidului, cunoscut ca un patron nu prea darnic, este nemultumit de marirea contractelor catorva jucatori importanti la peste 100.000 de euro pe an, in mandatul lui Dinu Gheorghe, fapt care a dus la nemultumirea altor fotbalisti, care sunt importanti pentru echipa, dar carora nu le-au crescut salariile. Este cazul lui Buga, care incaseaza anual 60.000 de euro, sau a armeanului Karamian, care vrea 300.000 de euro in conditiile in care termina un contract de 50.000 de euro anual. Ramane de vazut cat de bun negociator va fi Copos si cum va sti sa-si tina jucatorii dupa ce, pe vremea lui Dinu Gheorghe, il lasa pe acesta sa se tocmeasca cu fotbalistii, tocmai pentru a crea tensiune. Asa a fost la renegocierile de anul trecut cu Maldarasanu si cu Badoi, pe care "Vama" s-a chinuit luni de zile sa-i convinga sa nu plece, avand insa un plafon maxim pana la care putea ajunge cu noile salarii. Dupa ce a demonstrat intregii prese ca presedintele nu e capabil sa tina doi jucatori importanti, Badoi chiar semnand un precontract cu Steaua, Copos i-a chemat pe cei doi la el si s-au inteles in cinci minute, in conditiile in care le-a oferit jucatorilor exact cat au cerut, adica o suma cu mult mai mare decat ce i se permisese lui "Vama" sa negocieze.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.