Actrita
Varsta: 70 de ani Indragita actrita Stela Popescu se numara printre castigatorii Premiilor Criticii Muzicale 2006. Distinsei doamne a comediei romanesti ii va fi inmanat Premiul de Excelenta intr-o ceremonie ce va avea loc astazi,
Actrita
Varsta: 70 de ani Indragita actrita Stela Popescu se numara printre castigatorii Premiilor Criticii Muzicale 2006. Distinsei doamne a comediei romanesti ii va fi inmanat Premiul de Excelenta intr-o ceremonie ce va avea loc astazi, la Palatul Cotroceni. Evenimentul va fi urmat de prezentarea spectacolului ""Coana Chirita"" al Operei Comice pentru Copii din Bucuresti, a carui protagonista este aceeasi Stela Popescu. Cu musicalul ""Coana Chirita"" actrita a fost intr-un turneu in Israel pe tot parcursul lunii noiembrie. La Ierusalim, Stelei Popescu, care a implinit anul acesta 50 de ani de activitate artistica, i-a fost inmanata ""Medalia Ierusalimului"". Pentru intreaga sa activitate dedicata scenei si filmului romanesc si pentru distinctiile obtinute, Jurnalul National o declara pe Stela Popescu ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.