Suporterii dinamovisti au fost paziti cu caini si cu tunuri cu apa la plecarea din Belgia, prezenta fortelor de interventie la aeroportul din Ostende fiind necesara deoarece organele de ordine au aflat ca romanii au produs incidente intr-unul din
Suporterii dinamovisti au fost paziti cu caini si cu tunuri cu apa la plecarea din Belgia, prezenta fortelor de interventie la aeroportul din Ostende fiind necesara deoarece organele de ordine au aflat ca romanii au produs incidente intr-unul din avioanele cu care au sosit, informeaza "NewsIn".
Dupa meci, fanii lui Dinamo au fost transportati la aeroportul din Ostende, localitate situata la 25 de kilometri de Bruges. La aeroport, romanii au fost asteptati de 100 de politisti dotati cu bastoane din cauciuc, insotiti de caini, dar si de masini ce aveau in dotare tunuri cu apa. Chiar si in aceste conditii, fanii nu au fost impresionati, ei injurand politia belgiana in limba germana! Motivul prezentei masive a organelor de ordine la aeroportul din Ostende il constituie incidentele provocate de fani la plecarea din Romania, dar in special cele ce au avut loc intr-unul dintre avioanele cu care acestia au sosit in Belgia. Aflati sub influenta bauturilor alcoolice, dinamovistii s-au luat la bataie intre ei, provocand pagube respectivei aeronave, la un moment dat incercand sa agreseze fizic o stewardesa. Patru fani au fost retinuti in Belgia, doi pentru provocarea de incidente, iar alti doi pentru ca aveau interdictie in spatiul Schengen. Autoritatile romane au anuntat ca vor deschide o ancheta in momentul in care fanii urmau sa revina in tara. Acestia au aterizat ieri dimineata, la Constanta. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.