Presedintele Basescu l-a trecut in rezerva pe Dorin Mihaiasa, chestorul de politie demis dupa ce s-a descoperit ca subordonatii sai traficau caziere. Un alt politist lasat la vatra este chestorul Octavian Chitu. Maior de Securitate in 1989, el activa
Presedintele Basescu l-a trecut in rezerva pe Dorin Mihaiasa, chestorul de politie demis dupa ce s-a descoperit ca subordonatii sai traficau caziere. Un alt politist lasat la vatra este chestorul Octavian Chitu. Maior de Securitate in 1989, el activa in Jandarmerie in timpul mineriadelor, iar din august 1999, ca general de brigada, a devenit seful Statului Major al Academiei de Politie. Potrivit unor surse, in ultimii ani a fost incadrat la serviciul secret al MAI. Cit priveste MApN, colonelului Niculae Perhaita i-a fost acordat gradul militar de general de brigada cu o stea si a fost trecut in rezerva. (A.G., C.O.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.