La pensiune sau la hotel, un sejur la schi pe partiile din Alpi reprezinta vacanta ideala pentru iubitorii sporturilor de iarna. A mai ramas doar o luna pana la Revelion, ceea ce inseamna ca trebuie sa va grabiti pentru a mai prinde cateva bil

La pensiune sau la hotel, un sejur la schi pe partiile din Alpi reprezinta vacanta ideala pentru iubitorii
sporturilor de iarna.

A mai ramas doar o luna pana la Revelion, ceea ce inseamna ca trebuie sa va grabiti pentru a mai prinde cateva bilete pentru vacanta. Agentiile de turism mai au inca locuri pentru sejururile la schi, in statiunile montane din Austria.
In regiunea Tirol-Ischgl puteti petrece o vacanta ""alba"" la poalele muntilor, impletind sportul cu distractia si relaxarea. Un sejur cu sapte nopti de cazare la un hotel de patru stele, cu demipensiune si cina festiva de Revelion costa 750 de euro de persoana, fara cheltuielile de transport.

Daca doriti sa va cazati la un hotel de trei stele, puteti alege unul din localitatea Kirchschlag, la poalele muntelui Schlossberg, la 90 de kilometri sud de Viena. Aici, o saptamana de Anul Nou costa 420 de euro de persoana, cu demipensiune si masa festiva. La Zell am See un Revelion costa aproximativ 500 de euro la patru stele, cu demipensiune. Partiile din regiune, care insumeaza peste 100 de kilometri, se intind de la altitudinea de 750 de metri la peste 3.000 de metri.

LA PENSIUNE. In regiunea Kaprun puteti alege una dintre numeroasele pensiuni pentru o vacanta de sarbatori. Partiile nu sunt departe, accesul pana la zona de schi fiind asigurat cu schi-bus-ul. Pentru perioada dintre Cracuin si Anul Nou, pensiunile din localitate practica tarife de cazare cuprinse intre 36 si 45 de euro pe noapte de persoana.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.