Dinamo a fost aproape de a da lovitura la Bruges, dar s-a multumit la final cu un egal, scor 1-1, care ii mareste sansele de calificare in primavara europeana. Antrenorul "cainilor rosii", Mircea Rednic, a declarat ca este multumit de rezultat, da
Dinamo a fost aproape de a da lovitura la Bruges, dar s-a multumit la final cu un egal, scor 1-1, care ii mareste sansele de calificare in primavara europeana. Antrenorul "cainilor rosii", Mircea Rednic, a declarat ca este multumit de rezultat, dar considera ca Dinamo ar fi meritat victoria in Belgia.
"Nu pot sa spun ca nu sunt multumit cu un punct, dar ar fi trebuit sa obtinem victoria la cate ocazii am avut. Am luat un gol care putea fi evitat, dar sunt fericit pentru cum au jucat baietii mei, in conditiile in care nu am putut sa aliniez cea mai buna echipa. Cei care au intrat au demonstrat ca se poate conta pe ei, pentru ca au facut un meci foarte bun, unul care a fost de uzura. Urmeaza meciul cu Leverkusen, pe care trebuie sa-l gestionam foarte bine pentru a ne asigura calificarea in primavara europeana", a declarat Rednic. "Puriul" a explicat ca, deoarece nu stie sa se apere, echipa sa a atacat pana la finalul meciului, chiar daca rezultatul de egalitate o avantaja. "Este meritul jucatorilor, pentru ca de fiecare data cand intra pe teren isi doresc sa castige. Sunt mandru de acesti baieti!", a precizat Rednic, declarandu-se multumit de Blay, Goian si chiar de Galamaz, cel care a provocat penalty-ul din care gazdele au egalat. Rednic a afirmat ca meciul cu Bayer trebuie abordat cu multa inteligenta, ca unul decisiv, insa nu a exclus si o abordare la rezultat a partidei de saptamana viitoare, de la Bucuresti. "Trebuie sa mai incepem sa si socotim. Insa nu prea mult, ca nu e bine. Romanul cand se apuca sa socoteasca, nu prea ii iese", a spus Rednic. Directorul executiv Cristi Borcea a declarat: "Voiam mai mult de la aceasta partida si credeam ca putem invinge". In schimb, presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a fost mult mai multumit de rezultat: "Nu ma asteptam ca Dinamo sa ia vreun punct de la Bruges". Unul dintre actionarii dinamovisti, Vasile Turcu, a criticat dur brigada de arbitri, despre care a spus ca a influentat jocul. "Se poate spune ca Bruges a jucat in 14! Nu trebuia sa le acorde penalty. A fost japca pe fata! Arbitrii au tras clar cu ei. Vreau sa felicit echipa si pe Rednic", a spus Turcu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.